KUMPIR HOUSE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kumpir House. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2023 om 13:59 Waardeloos 5 stukjes kip op de Kumpir Nooit bestellen bij dit soort aasgieren
2 jul 2023 om 0:26 Slecht
28 jun 2023 om 19:48 Way too expensive For it’s value. The kumpir was really really dry.
25 jun 2023 om 11:10 Food was not good as i expected. Too much sambal and it took two hours to arrive.
19 jun 2023 om 17:00 Ik heb gepofte aardappel met kip besteld alleen zat er geen kip op. Hele slechte service
5 jun 2023 om 14:17 Eten was voortreffelijk en was geleverd voo de tijd die ik besteld had.
3 jun 2023 om 17:53 Verkeerde bestelling gekregen. Belde ze op en zeiden dood leuk nee hoor je hebt hier niet bestelt.
21 mei 2023 om 22:58 Bad expérience
28 apr 2023 om 19:09 Heel erg lekker!
30 jan 2023 om 21:07 Eten klopte niet, verkeerde toppings ed. Als je extra topping aangeeft doen ze dat niet, dus weggegooid geld. Bovendien erg lange bezorgtijd, 60 min +. Zal hier niet meer bestellen.
27 jan 2023 om 23:59 Got one dish wrong, other than that food was ok and delivery time was quite too much
28 dec 2022 om 20:14 Eten was koud en de bezorger heeft het beneden laten staan zonder wat te zeggen!!