KUMPIR HOUSE

KUMPIR HOUSE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 222 beoordelingen
2 jun 2021 om 18:19 Heb wederom heerlijk gegeten, dankjulliewel! Mijn favoriet: de falafel wraps XXL in combinatie met de kumpir classic! tot snel weer!
31 mei 2021 om 22:23 het eten wordt niet goed vepakt, waardoor de saus heel erg ging lekken.
31 mei 2021 om 13:39 Lekker eten! Snel bezorgd en vriendelijke medewerkers :)
29 mei 2021 om 0:18 Lekker en op tijd! Bedankt
28 mei 2021 om 21:57 Het eten was van Cikkofte restaurant of hoe je die Turkse tent ook noemt die ze maakt! Falafel was droog, net als de wraps! Het duurde ook 90+ minuten om te komen en ik moest 2L water drinken om de dorst uit mijn mond te stoppen! Next please!
7 mei 2021 om 21:12 Bij de opmerking heb ik aangegeven dat ik corona heb en in de quarantaine zit. Netjes gevraagd of ze het voor me deur konden plaatsen. Dit kon volgens de dame niet gebeuren. Ik moest maar met mondkapje naar beneden. Thuisbezorgd gebeld en klacht ingediend
6 mei 2021 om 20:37 Weer heerlijk gegeten. Vega optie keurig aangegeven en zelfs een lekker presentje erbij! Altijd positieve reacties na het eten van Kumpir!
30 apr 2021 om 3:30 Eten was niet lekker helaas Ben niet tevreden.
22 apr 2021 om 20:43 Snelle bezorging, heel goed gevuld: kortom was weer top. Kumpir is en blijft een aanrader. Sambal los vragen als je niet tegen een beetje pittig kan ;-)
21 apr 2021 om 11:34 Was weer heerlijk. Pikant, goed gekruid en voldoende warm bij aankomst.
10 apr 2021 om 9:24 Heerlijk en goed spicy. Snelle bezorging.
3 apr 2021 om 21:38 The order delivered is different than I made , and the food is not good.